وظیفه پرشر سوئیچ هوا در پکیج
یکی از مهمترین و ضروریترین لوازمی که امروزه به دلیل مستقل شدن امکانات ساختمان در هر واحد آپارتمانی یا منزل مسکونی مستقل به چشم میخورد دستگاه گرمایشی و تولیدکننده هوا گرم مصرفی و شستشویی است به نام پکیج دیواری یا پکیج گرمایشی که میتوان بهعنوان اصلیترین وسیله در تولید هوا گرم از آن نام برد و به دلیل فراوانی منازل مسکونی
، بهصرفه بودن، مستقل بودن و بسیاری دیگر از مزایا سالهاست که مورد استقبال مردم قرارگرفته که با توجه به فراوانی این سیستم گرمایشی این حوضه نیازمند تعمیرکاران و سرویس کارانی است که بتوانند نیاز مشتریان را در تعمیر و سرویس پکیج و نگهداری پکیج دیواری گرمایشی برطرف کنند.
ما در این آموزش بهصورت کاملاً ساده و عمیق به توضیح و شرح کار هریک از قطعات داخلی پکیج دیواری پرداخته به این صورت که شما بعد از خواندن هر یک از این موارد با محل نصب، نحوه کار و طریقه عیبیابی آن آشنا خواهید شد و در صورت یادگیری درست و به کار بردن این آموزشها قادر به تعمیر و سرویس پکیج دیواری میباشید البته باید توجه داشته باشید که این آموزش بهصورت تئوری بوده و برای کامل شدن اطلاعات و توانایی کامل در تعمیر و عیبیابی میبایست اقدام به باز کردن و مشاهده قطعات یک دستگاه از نزدیک کنید تا پرسه آموزش تعمیر، عیبیابی و آشنایی با قطعات پکیج دیواری بهصورت کامل طی شود.
وظیفه پرشر سوئیچ هوا در پکیج
این قطعه یک سویچ فشار است که با کنترل کردن خروج محصولات احتراق کارکرد سالم و بدون خطر پکیج دیواری را تضمین میکند ضرورت بودن این قطعه در پکیج ضامن سلامتی و بیخطر بودن این دستگاه است.
عملکرد داخلی پرشر سوئیچ هوا
یکی از قطعاتی که در دو مرحله توسط مادربرد دستگاه کنترل میشود تا از سلامت آن اطمینان حاصل شود و عملیات احتراق ادامه پیدا کند پرشر سوییچ هوا است این قطعه قبل از اینکه مادربرد دستگاه فن را روشن کند چک میشود تا کاملاً باز باشد و در صورت بسته بودن در همین مرحله کار متوقفشده و دستگاه ارور داده و خاموش خواهد شد ولی در صورت باز بودن
مدار پرشر سوییچ هوا برد دستور روشن شدن فن را صادر میکند و بعد از روشن شدن فن برد دوباره مدار را کنترل میکند. و سپس دوباره مادربرد، مدار پرشر را چک میکند تا با روشن شدن کامل فن و اینجا مکش توسط فن از لوله آنتی کندانس مدار پرشر سوئیچ هوا بستهشده باشد.

وظیفه پرشر سوئیچ هوا در پکیج
لوله آنتی کندانس را از سمتی که به فن وصل شده جدا کرده و دو سر سوکت سیم برقی که به پرشر سوئیچ هوا متصل شده را جدا کرده آنگاه با اهممتر مدار آن را کنترل میکنیم در این زمان باید مدار آن قطعشده باشد سپس از لوله آنتی کندانس مک زده و با دست نگه میداریم که در این حال باید مدار پرشر سوییچ هوا با مکش وصل شود.
تست پرشر سوئیچ هوا حین کارکرد.
اگر فن خاموش باشد بایستی با اهممتر باز بودن مدار پرشر سوئیچ هوا را کنترل کرد
و اگر فن روشن باشد بایستی با اهممتر بسته بودن مدار پرشر سوییچ هوا را کنترل کرد
وظیفه پرشر سوئیچ هوا در پکیج
فن روشن نخواهد شد زیرا برد قبل از استارت فن پرشر سوئیچ هوا را چک میکند و بعد فرمان شروع به کار فن پکیج دیواری را صادر خواهد کرد.
اگر فن خاموش است با جدا کردن لوله آنتی کندانس فن روشن نشود ولی با کشیدن یکی از سیمهای پرشر سوئیچ هوا فن روشن شود پرشر سوئیچ هوا معیوب است فن روشن باشد.
اگر فن روشن است با جدا کردن لوله آنتی کندانس از قسمت فن و مکش آن اگر جرقه زن وارد عمل شود.
پرشر سوییچ هوا سالم وگرنه معیوب است
محل نصب پرشر سوئیچ هوا
در بالاترین قسمت داخلی پکیج دیواری و بالای محفظه احتراق که در نزدیکترین مکان به فن قرارگرفته است.